Veel gestelde vragen

SuperFair is transparant over alles wat jij wilt weten van ons. Of het nou over de herkomst van onze producten is of de bestemming van onze overgebleven artikelen. Maar je hebt vast ook vragen die je hier beantwoord wil hebben. We hebben de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet:

 

1. Verkoopt SuperFair ook niet-biologische producten?

SuperFair verkoopt alleen 100 % biologische producten. We controleren elk product wat we binnenkrijgen op de verplichte keurmerken. Uitzonderingen zijn een aantal speciale artikelen zoals glutenvrije en veganistische producten en de non food producten. De laatste zijn wel altijd van ecologisch verantwoorde kwaliteit.

2. Verkoopt SuperFair ook Demeter artikelen?

SuperFair verkoopt ongeveer 200 producten met het Demeter keurmerk. Voor meer informatie over Demeter producten kijk op www.demeter-bd.nl.

3. Is SuperFair ook op zondag geopend?

SuperFair Biltstraat is elke zondag geopend van 12.00 uur tot 18.00 uur

4. Kan ik een open sollicitatie doen bij SuperFair?

Wij zijn altijd op zoek naar leuke nieuwe medewerkers. Met name voor studenten en scholieren hebben we een leuke bijbaan. Je leert veel, werkt in verantwoorde kleding en kunt bijdragen aan een betere wereld. Solliciteer op www.werkenbijsuperfair.nl .

5. Kan ik met contant geld betalen bij SuperFair?

Nee. Dat kan niet bij SuperFair. Daar hebben we lang over nagedacht. Maar het is schoner, voordeliger en veiliger om alleen te pinnen.

6. Ik heb een product bij de concurrent gezien dat goedkoper is dan bij SuperFair. Hoe kan dat?

Dat kan voorkomen. Wij zijn een nieuwe en kleine organisatie. Als jij ons helpt dan passen wij direct de prijs aan als je iets bij een andere biologische supermarkt hebt gezien dat goedkoper is dan bij SuperFair.

7. Verkoopt SuperFair ook verpakkingsloze producten?

Ja heel veel zelfs. SuperFair verkoopt meer dan 300 producten los. Dit bespaart verpakkingen en het helpt jou om voedselverspilling tegen te gaan. Bij SuperFair koop je alleen wat je nodig hebt!

8. Waar kan ik mijn ideeen en suggesties aan jullie kwijt?

Wij zijn heel blij met jouw ideeen en suggesties om SuperFair beter te maken. Mail ons via Contact en je krijgt snel een reactie.

9.Verkopen jullie alle merkproducten die ik normaal bij de natuurvoedingswinkel koop?

SuperFair heeft een compleet assortiment biologische producten. We verkopen alle bekende merken maar ook veel verrassende producten die je soms bij de supermarkt verwacht en soms bij de natuurvoedingswinkel.

10.Wanneer gelden jullie aanbiedingen?

De SuperFair aanbiedingen lopen van woensdag tot en met dinsdag. Elke week.

11.Wie zit er achter SuperFair?

SuperFair is onderdeel van HWBiofoods, gevestigd in Utrecht.