Nieuws & Pers

SuperFair is regelmatig in het nieuws of heeft zelf een leuk nieuwtje! Volg ons daarom ook op Facebook en Twitter. Hieronder zie je de persberichten en nieuwsberichten over SuperFair.

Hier kun je alle berichten lezen:

24-05-2016 SuperFair trekt van stad naar dorp

VOORSCHOTEN – De biologische supermarktformule Superfair heeft haar tweede winkel geopend. In Voorschoten landt het concept van Harrie Westra in een dorpsomgeving met parkeerruimte, waar in Utrecht de eerste winkel in een stadswijk gevestigd is. De locatie is het grootste verschil voor Superfair in Voorschoten, dat donderdag 12 mei een tweede winkel opende, zegt Westra.

Lees verder op levensmiddelenkrant.nl

12-05-2016 ‘Het beste van de natuur in de supermarkt’

Voorschoten – Biologisch, ecologisch, glutenvrij, vegetarisch, veganistisch en duurzaam. De ruim 6500 producten van SuperFair zijn met zorg uitgezocht. Vanmorgen opende wethouder Inge Nieuwenhuizen de nieuwe winkel aan het Treubplein. Een kleine twintig mensen stonden al voor de deur te wachten en niet voor niets want er is vandaag veel te proeven en te ontdekken.

Lees verder op voorschotenonline.nl

9-4-2016 Uitbreiding voor SuperFair

Vorig jaar liet ik jullie op Awkward Duckling kennis maken met de nieuwe supermarkt SuperFair, een biologische supermarkt in het centrum van Utrecht die ernaar streeft om biologische en eerlijke boodschappen betaalbaar te maken voor iedereen. Een fantastisch initiatief natuurlijk en ik was tijdens mijn bezoek aan SuperFair enorm onder de indruk van de winkel en het assortiment.

Lees verder op awkwardduckling.nl

4-4-2016 SuperFair in dialoog met Raad van Kinderen

Op maandag 11 april zal er een dialoog plaatsvinden tussen de Raad van Kinderen en SuperFair. De Raad van Kinderen is een initiatief van de Missing Chapter Foundation, die als doelstelling heeft kinderen mee te laten denken met organisaties over strategische en maatschappelijke vraagstukken. De Raad van SuperFair bestaat uit kinderen van groep 8 van de Vrije School Utrecht.

Lees meer op biojournaal.nl

31-03-2016 Nieuwe biologische en duurzame supermarkt in centrum

VOORSCHOTEN – Het centrum krijgt er een supermarkt bij. Op donderdag 12 mei opent de biologische supermarkt SuperFair haar deuren in het oude pand van interieurzaak Roobol op het Treubplein. Het wordt de tweede winkel van SuperFair, de eerste winkel is gevestigd in Utrecht.

Lees meer op unity.nu

30-03-2016 Biologische winkel op Treubplein

Voorschoten – Voorschoten krijgt er een supermarkt bij. Op 12 mei opent Biologische supermarkt SuperFair haar deuren op het Treubplein. Het wordt de tweede winkel van SuperFair, de eerste winkel is gevestigd in Utrecht. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.

Lees meer op voorschotenonline.nl

03-02-2016 Biowinkel SuperFair bestaat een jaar

Biologische winkel SuperFair viert haar eenjarig bestaan vanaf morgen tot en met zondag met gratis appeltaartjes bij 20 euro aan boodschappen en met acht aanbiedingen voor 1 euro.De formule opende op 4 februari vorig jaar de eerste winkel van 500 vierkante meter aan de Utrechtse Biltstraat.

Lees meer op retaildetail.nl

02-02-2016 SuperFair viert eerste verjaardag met gratis appeltaarten

Toen SuperFair opende op 4 februari 2015 stonden mensen in de rij voor een gratis biologisch appeltaartje. Nu, een jaar na dato heeft de winkel een vaste klantenkring opgebouwd en is SuperFair een begrip in de wijk. Dat ondernemer Harrie Westra veel zelf in de winkel te vinden is heeft veel goeds gedaan bij omwoners.

Lees meer op biojournaal.nl

27-01-2016 SuperFair start samenwerking met Raad van Kinderen

Utrecht, 27 januari 2016: Biologische supermarkt SuperFair uit Utrecht heeft de Raad van Kinderen ingesteld. De raad van Kinderen is een initiatief van Missing Chapter Foundation, waarvan Prinses Laurentien oprichtster en directeur is en brengt de dialoog tot stand tussen kinderen en besluitvormers over actuele en maatschappelijke vraagstukken.

Lees meer op biojournaal.nl

17-12-2015 SuperFair stelt Raad van Kinderen in

ZAANDAM – In navolging van Albert Heijn, Jumbo en Lidl stelt ook SuperFair een Raad van Kinderen in.‘We zijn op dit moment in gesprek hierover met de Missing Chapter Foundation, maar het gaat zeker gebeuren’, laat Harrie Westra van SuperFair aan Distrifood weten.

Lees meer op distrifood.nl

02-09-2015 SuperFair: biologisch eten toegankelijk gemaakt

Als je de SuperFair binnenloopt, krijg je meteen de indruk dat je in een heel hippe, nieuwe supermarkt terecht bent gekomen. En dat is SuperFair ook precies: een hippe biologische supermarkt, waar je alles voor je huishouden kunt kopen. Maar wat maakt SuperFair nou precies anders? Ik nam een kijkje in de SuperFair in de Biltstraat in Utrecht.

Lees meer op EigenwijsenBlij.nl

25-08-2015 – Vegetarische en glutenvrije wellington

Ik schreef eerder al over de eerlijke supermarkt Superfair in Utrecht en gisteren deelde ik met jullie één van mijn favoriete eettentjes in de domstad: Gys. Superfair én Gys staan voor eerlijke, goede en heerlijke voeding.

Lees meer op YourDailyIntake.com

12-06-2015 – Sparen voor een houten fietskrat

Bij biologische supermarkt SuperFair op de Biltstraat kan er nu gespaard worden voor houten fietskratten. De kratten zijn gemaakt van gerecycled hout en zijn gebaseerd op authentieke fruitkisten. Ze zijn vervaardigd bij zorgboerderij Nohe in Doornspijk. Bij iedere 10 Euro aan boodschappen in de winkel ontvangen klanten een stempel en bij 10 stempels kan men een eigen houten fietskrat ophalen.

Lees meer op Biojournaal

22-05-2015 – De Leckere Tourkoorts Speciaalbier

De Leckere heeft speciaal voor de Grand Départ in samenwerking met het Business Peloton Utrecht en Het is Koers deze winter hard gewerkt aan het officiële Tourbier, genaamd Tourkoorts.

Tourkoorts is, hoe kan het ook anders, een Frans Saison bier. Deze stoere Saison is een heerlijk, verfrissend oogstbier, vol, en zachtbitter van smaak om dit voorjaar en deze zomer van te genieten. Een echt artisanaal Utrechts bier van Brouwerij De Leckere en nu bij ons in de winkel!

01-04-2015 – SuperFair

Begin februari is in Utrecht de SuperFair geopend: een biologische supermarkt die ernaar streeft om biologische en eerlijke boodschappen betaalbaar te maken voor iedereen. Gelegen in het centrum van Utrecht is de winkel sinds de opening een groot succes en erg innovatief gebleken.

Lees meer op Awkward Duckling

 

05-03-2015 – SuperFair, de faire supermarkt

Per toeval kwam ik via Instagram de aankondiging tegen van een nieuwe faire supermarkt in Nederland, SuperFair. De eerste SuperFair winkel is begin februari geopend in Utrecht aan de Biltstraat 90-92, dus ik moest er natuurlijk diezelfde week nog even heen. ‘Natuurlijk’? Ja natuurlijk. Ik eet van (mijn ouderlijk) huis uit zoveel mogelijk biologische producten, superfoods zijn mij niet vreemd (#soclean, #sohealthy hahaa) en natuurlijk eet ik ook glutenvrij en glutenvrije producten vind je vaak ook terug in dit soort supermarkten.

Lees meer op Your Daily Intake

 

05-03-2015 – Vanaf nu, voordelig biologisch genieten!

SuperFair is een nieuwe, voordelige biologische ‘supermarkt’. Bij SuperFair draait alles om een volledig biologisch assortiment tegen een voordelige en eerlijke prijs. Dit alles met een verrassend serviceniveau!

“Wij zijn geen supermarkt en ook geen natuurvoedingswinkel maar we zijn iets nieuws.” aldus Harrie Westra, eigenaar van de formule. Onze klanten vinden het belangrijk om gezonde en eerlijke voeding te eten. Maar wel tegen een voordelige prijs. Met veel voordelige alternatieven en elke week scherpe acties lukt ons dat.

Lees meer op De Betere Wereld

 

04-02-2015 – Nieuwe biologische supermarkt SuperFair ontvangt direct EKO-keurmerk voor winkels

De nieuwe biologische supermarkt SuperFair aan de Bildtstraat in Utrecht is gecertificeerd voor het EKO-keurmerk winkels. Om voor het keurmerk in aanmerking te komen moet een winkel voor minimaal 90% biologisch inkopen en ook op andere terreinen een vooruitstrevend duurzaamheidsbeleid voeren.

SuperFair wil gezonde en biologische producten betaalbaar maken voor iedereen. Woensdag 4 februari om 8.00 uur werd de winkel aan de Biltstraat 90-92 geopend door wethouder J. Kreijkamp. SuperFair is een nieuwe biologische winkelformule die met een laagdrempelige aanpak een groter publiek wil laten kennis maken met biologische producten.

SuperFair kent veel milieuvriendelijke concepten. Zo heeft de winkel als eerste supermarkt in Nederland een eigen composteermachine en worden er ongeveer 200 producten verpakkingsloos aangeboden. De formule werkt zonder cash geld, betalen kan dus alleen met PIN.

Lees meer op de website van het EKO-keurmerk

 

04-02-2015 – SuperFair opent eerste biologische discountsuper

Vandaag, 4 februari, opent in de Biltstraat in Utrecht de eerste voordelige biologische supermarkt SuperFair. SuperFair is een initiatief van HWBiofoods door Harry Westra, ex-topman van Vomar en Hoogvliet.

Lees meer op de website van Retaildetail

 

 

 

 

02-02-2015 – Ex-Vomar-directeur begint nieuwe bio-super

Voormalig Vomar-directeur Harrie Westra opent komende woensdag in Utrecht onder de naam SuperFair een nieuwe biologische supermarkt.

Lees meer op Distrifood

 

 

25-01-2015 – Persbericht SuperFair opent voordelige biologische supermarkt

SuperFair opent haar eerste voordelige biologische supermarkt in Utrecht. SuperFair wil gezonde en biologische producten betaalbaar maken voor iedereen. Woensdag 4 februari om 8.00 uur wordt de winkel aan de Biltstraat 90-92 geopend door wethouder J. Kreijkamp.

SuperFair is een nieuwe biologische winkelformule die met een laagdrempelige aanpak een groter publiek wil laten kennis maken met biologische producten.

In de winkel van SuperFair is een onderscheidend assortiment vers Brood, verse Kaas en verse Groente en Fruit te vinden naast een uitgebreid assortiment biologisch kruidenierswaren. Ook wordt er een groot assortiment vegetarische en glutenvrije producten aangeboden.

Kenmerkend voor de formule zijn de wekelijkse aanbiedingen en het werken met veel productproeverijen in de winkel.

SuperFair kent veel milieuvriendelijke concepten. Zo heeft de winkel als eerste supermarkt in Nederland een eigen composteermachine en worden er ongeveer 200 producten verpakkingsloos aangeboden. De formule werkt zonder cash geld, betalen kan dus alleen met PIN.

SuperFair is een formule van HWBiofoodsBV en heeft de ambitie om in elke grote stad een filiaal te openen de komende jaren.