Persbericht: SuperFair start samenwerking met Raad van Kinderen

27 januari 2016 by SuperFair

Utrecht, 27 januari 2016: Biologische supermarkt SuperFair uit Utrecht heeft de Raad van Kinderen ingesteld. De Raad van Kinderen is een initiatief van Missing Chapter Foundation, waarvan Prinses Laurentien oprichtster en directeur is en brengt de dialoog tot stand tussen kinderen en besluitvormers over actuele en maatschappelijke vraagstukken.

Frisse kijk
Harrie Westra van SuperFair: ‘Onze winkel is toekomstgericht en kinderen hebben bij uitstek een frisse kijk op de toekomst. Ze zijn eerlijk en compromisloos. Daar hebben we wat aan.’ De samenwerking ging vandaag van start op de Vrije School in Utrecht waar SuperFair een dilemma aan kinderen van groep 8 presenteerde. De samenwerking is aangegaan voor meerdere jaren en samen met de Raad van Kinderen zal SuperFair op zoek gaan naar bruikbare ideeën om biologisch en duurzaam consumeren beter bereikbaar te maken voor iedereen.

Achtergrond:
De eerste winkel van SuperFair is in februari 2015 geopend op de Biltstraat in Utrecht. SuperFair wil het anders doen en gezonde en biologische producten bereikbaar maken voor iedereen. In de winkel vindt men een uitgebreid assortiment vers brood, verse kaas en verse groente en fruit naast biologische kruidenierswaren. Ook heeft SuperFair biologische verzorgingsproducten en producten voor in en om het huis. SuperFair staat voor voordelig, biologisch, genieten.

Raad van Kinderen 2KL    Raad van Kinderen 4KL

Category: Nieuws & pers