De betere wereld

Vanaf nu, voordelig biologisch genieten!

5 maart 2015 by SuperFair

SuperFair is een nieuwe, voordelige biologische ‘supermarkt’. Bij SuperFair draait alles om een volledig biologisch assortiment tegen een voordelige en eerlijke prijs. Dit alles met een verrassend serviceniveau!

“Wij zijn geen supermarkt en ook geen natuurvoedingswinkel maar we zijn iets nieuws.” aldus Harrie Westra, eigenaar van de formule. Onze klanten vinden het belangrijk om gezonde en eerlijke voeding te eten. Maar wel tegen een voordelige prijs. Met veel voordelige alternatieven en elke week scherpe acties lukt ons dat.

Echt biologisch

SuperFair verkoopt bijna alleen maar producten met een EKO-keurmerk. Hierdoor weet je zeker dat het product op een eerlijke wijze is geproduceerd. Omdat ruim meer dan 90% van het assortiment van het EKO-keurmerk is voorzien heeft SuperFair op 3 februari 2015 het EKO-winkelkeurmerk in ontvangst mogen nemen. Ook biedt SuperFair meer dan 300 producten zonder verpakking aan. Je kunt bijvoorbeeld zelf de gezondste noten en meest lekkere pasta’s tappen of scheppen. Hierdoor koop je precies de hoeveelheid die je nodig hebt en met zo weinig mogelijk verpakkingen. Handig en voordelig!

Of koop op een wel heel bijzondere manier je brood. Bij SuperFair kun je brood ongesneden kopen of je kan het zelf op je eigen gewenste dikte snijden in ons veilige broodsnijmachine. Je verpakt het brood in een composteerbare broodzak  of je gebruikt een zelf meegenomen zak of tas hiervoor. SuperFair verkoopt een, exclusief voor SuperFair ontwikkeld, assortiment vers biologisch brood. Maar liefst meer dan 50 soorten! Daarbij hebben we gist en desem broden in vloer en bol modellen. Al ons brood wordt meerdere keren per dag vers gebakken!

Recyclebar

De Recyclebar is een unit die achter in onze winkel is te vinden. Je kunt er allerlei spullen inleveren die een tweede leven verdienen. Ook kun je er ontdekken wat dat tweede leven inhoudt. Met leuke filmpjes en teksten. SuperFair wil je helpen om te zorgen voor betere omstandigheden voor mens en dier, het milieu en de maatschappij.

No cash!

Ook toonaangevend aan de formule is dat je bij SuperFair zonder cash geld betaalt. Pin Only is de betaalstandaard. Dat is voordeliger, schoner en vooral veiliger. Volgens Harrie Westra: “We hebben hier lang over nagedacht en we denken dat dit de juiste keuze is.”. Er hoeven nu geen ingewikkelde procedures te worden bedacht, kluizen te worden aangeschaft of vieze pantserwagens de weg op waardoor alles bij SuperFair dus voordeliger kan zijn.

Ga naar www.debeterewereld.nl voor het originele bericht

Category: Nieuws & pers